A pénz
A válság leküzdhető!

 

Az élet formulái

Az élet formuláiMit teszel amikor megromlik a kapcsoltod? Esetleg adósságaid vannak, és nem tudod hogyan kezeld? Pontos formulák vannak ezekre a helyzetekre és minden más helyzetre is, pontos lépések, amelyek természeti törvényen alapulnak, és minden alkalommal működnek. Tudd meg hogyan tehetsz szert a teljes kontrollra, bármilyen állapot vagy körülmény felett. Ismerd meg azokat a gyakorlati formulákat, amelyek visszájára fordítják a rossz állapotokat, a jó állapotokat pedig megerősítik.

Az élet formulái tanfolyamon a következő adatokat fogod megtanulni:

 • az életet irányító állapotformulákat – gyakorlati lépések, amelyekkel bármilyen állapot jobbá tehető,

 • mik azok a statisztikák, hogyan tudod arra használni őket, hogy meghatározz bármely tevékenység jó működését, és hogyan segítenek ezek előre jelezni, hogy mi fog történni a jövőben.

 Tanfolyam ára 15 000,- Ft

Pénzügyi nehézségek leküzdése a Szcientológia eszközeivel

Pénzügyi nehézségek leküzdéseVészhelyzetek sújtják életedet? Ha a figyelmed adon fixálódik, hogy mi van a pénzügyeiddel, nem pedig azon, hogy a legteljesebben éld az életedet, akkor szükséged van olyan eszközökre amikkel ki tudsz láballni ebből a helyzetből. Szükséged van olyan adatokra, hogyan is tudd átvenni a kontrollt egy pénzügyi krízis felett, és hogyan kezeld hatékonyan, legyen az kicsi vagy látszólag nagy. Előzd meg a bajt!

Ezen a tanfolyamon a következőket tanulhatod meg:

 • hogyan kezeld a pénzügyi válsághelyzetet anélkül, hogy a zűrzavar része legyél,

 • a pénzügyi káosz kibogozásának pontos lépési, és a hitelezők kezelésének konkrét módszerei,

 • azokat a kulcsfontosságú akciókat, amelyeket bármely személynek, üzletnek, szervezetnek vagy vállalkozásnak – bármilyen nagyságú is legyen – végre kell hajtania, hogy sikeres legyen a pénzügyeiben.

Tanfolyam ára 15 000,- Ft


Szcientológia eszközök a pénzügyi biztonsághoz

Pénzügyi biztonságBoldogságod és sikerességed múlik azon, hogy kikerülj a szokásos taposómalomból, és kezeld az áremelésekkel járó megpróbáltatásokat. Amikor tudod, hogyan kezeld, akkor már nem hatnak rád a szokásos pénzügyi nehézségek. Így, ha mégis belekerülnél egy  krízisbe, gyorsan rendbe hozhatod. A biztonság megteremtésével az élet magasabb szintű céljainak szentelheted magad.

Ezen a tanfolyamon megtanulhatod a következő adatokat:

 • hogyan tervezd meg a pénzügyeidet úgy, hogy soha ne adósodj el,

 • hogyan érd el azt, hogy minden pénzkiadásod befektetés legyen a jövőben?

 • Milyen lépéseket tegyél ahhoz, hogy kiválló hitelképességet és fizetőképességet érj el és tarts fenn.

 Tanfolyam ára: 15 000,- Ft 

A pénzügyi siker Szcientológia alapelvei

Pénzügyi sikerBoldog életet akarsz élni, és szabad akarsz lenni? A nagyobb bőség az életet kevésbé megterhelővé teszi és nagyobb megelégedettséget nyújt.
De hogyan érd el?
A túlélésed mindennél fontosabb számodra, családodnak és azoknak, akik számítanak rád. A siker alapelveinek ismerete és alkalmazása a segítségedre lesz abban, hogyan segítsd azokat, akik a legfontosabbak számodra.

Ezen a tanfolyamon a következőket fogod megtanulni:


 • hogyan értsd meg tényleg, hogy mi a pénz, hogy végre más, fontosabb dolgokra fordíthatsd a figyelmedet,

 • mi a közgazdaságtan,

 • mi a „csere”, és milyen módon befolyásolja a lelki állapotodat és sikeredet,

 • a négy tényező, amelyet ismerned kell ahhoz, hogy sikert érj el.

Tanfolyam ára: 15 000,- Ft


©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 7621, Pécs, Zrínyi u. 5. Tel.: 70/434-7541

Honlapkészítés