A pénz
A válság leküzdhető!

 Hogy váljunk motiválttá?

Hogyan váljunk motiválttá?A céljaid eléréséhez rendelkezned kell személyes hajtóerővel és aktívan cselekedned is kell. Felül kell kerekedned az akadályokon, és előre kell haladnod. Tehát a sikerhez szükség van saját személyes motivációra.
Akkor miért halogatjuk a dolgokat? Esetenként, miért halogatsz egyszerű dolgokat is addíg, amíg vészhelyzet nem alakul ki?
Ez a tanfolyam megmutatja neked, hogyan kerekedj felül az akadályokon, amelyek meggátolnak valaminek az elvégzésében. Megadja azt a tudást, amellyel egyszerűbbé és élvezetesebbé teheted a munkát és így motiváltabbá válhatsz.

Ezen a tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • a befelyezetlen dolgok csapdáit, hogy ezek hogyan okoznak dupla munkát,

  • egy gyakorlatot, ami segít felülkerekedni a problémáidon,

  • a környezetedben lévő emberek, dolgok és tevékenységek irányításának pontos módját.

 Tanfolyam ára: 15 000,- Ft

Kulcs a sikeres házassághoz!


Célok kitűzése és elérése

Célok leküzdée és eléréseHa nincsenek céljaid vagy álmaid, akkor elveszettnek érezheted magad az életben. Azok az emberek, akik nem dolgoznak aktívan egy cél elérésén, boldogtalanok. Ki vannak téve a modern világ minden stresszének. Mégis túl gyakran megesik az, hogy kitűzöl célokat, ám hiába dolgozol rajtuk, mégsem éred el őket. Miért van ez, és mi a megoldás rá?

Ezen a tanfolyamon a következő dolgokat fogod megtanulni:

  • miért van az, hogy az emberek néha nagyon keményen dolgoznak egy cél elérésén, de mégsem haladnak előre – hogyan lehet rajta változtani,

  • hogyan ossz fel egy tervet rövid, elvégezhető lépésekre, hogy elérd az általad kitűzött célokat,

  • az áttörést jelentő felfedezést: az adminskálát. Ez lépések vagy szintek olyan fokozatos sora, amely természeti törvényeken alapulnak, és amelyek megmutatják, hogyan fogalmazd meg a céljaidat és terveidet.

Tanfolyam ára: 15 000,- Ft


Hatékony vezetés a Szcientológia eszközeivel

Hatékony vezetésMiért tisztelnek és támogatnak az emberek valakit vezetőként, míg másokat figyelmenkívül hagynak, vagy megvetik őket? Miért van az hogy az egyik ügyvezető jó pénzügyi eredményeket ér el a vállalatánál, és jól fizetett munkatársakat alkalmaz, míg egy másik erőlködik vagy elbukik?
A szerencsén vagy a sorson múlik mindez? A sikeres ügyvezetők  különleges tehetséggel rendelkeznek?

Ezen a tanfolyamon a következő adatokat sajátíthatod el:

  • annak a definícióját és leírását, hogy mi is valójában egy ügyvezető. Mit kell tudnod és tenned ahhoz, hogy hatékony és eredményes adminisztrátor legyél?

  • Mit tesz egy rossz vezető, ami árt egy csoportnak, és mit tesz egy jó vezető, ami prosperálást eredményez a csoportja számára,

  • az adminisztratív alapok precíz leírását, és azokat a lényeges elemeket, amelyeket minen ügyvezetőnek tudnia kell.

 Tanfolyam ára: 15 000,- Ft

 További tanfolyamaink!


©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia

 7621, Pécs, Zrínyi u. 5. Tel.: 70/434-7541

Honlapkészítés