A pénz
A válság leküzdhető!

Pénzügyi Siker csomag

 

Hogyha a mai gazdaságnak negatív hatása van a sikeredre, egészségedre és boldogságodra... akkor ez lehet a legfontosabb információ, amit mostanában olvastál.
Tudom, hogy ezeket már mind hallottad... recesszió... bedőlt piacok... munkanélküliek sorai... minden negatívumot bemutat a média fő vonala. Mindazonáltal nem mindenki bukdácsol napjaink kemény gazdasági helyzetében. Valójában még mindig emberek milliói virágoznak és sikeres életet élnek. Tehát mi a különbség köztük és közted?
Miért van az, hogy néhány ember eléri céljait míg mások évről-évre bukdácsolnak és soha nem jön össze nekik?

Számos okot meg lehetne nevezni, ami ezt okozhatja, de mindegyiknek van egy közös eleme: TE.

Nézzünk szembe azzal a ténnyel, hogyha mentálisan és szellemileg nem készítetted fel magad, arra amit az életben el szeretnél érni, akkor sehová sem fogsz eljutni.
Megmondhatom Neked: ha eddig még nem találtad ki, hogyan szeretnél javítani az életeden – akkor itt az idő arra, hogy cselekedj. MOST!

Bemutatom L. Ron Hubbard Pénzügyi Siker csomagját – ami egy kombinációja könyveknek és előadásoknak amelyet öszeválogattunk neked, amelyek speciálisan ezt a területét célozzák meg az életednek és megadják neked azokat az eszközöket, amelyek segítségével sikeresebb lehetsz. Igen ezek az eszközök működnek még a mai kemény gazdasági időkben is. 
A csomagban megtalálhatsz két keménykötésű könyvet és 5 előadást L. Ron Hubbardtól. (részletes leírás lentebb)
Néhány érdekesség arról, hogy mit is sajátíthatsz el ebből a csomagból:

  • Tanuld meg pontosan az „állapotok kezelésinek képleteit”, melyek garantált javulást visznek életterületeid bármelyikébe, addig amíg azokat helyesen alkalmazod.

  • Tudd meg az igazságot, ami a mai társadalomban a pénz mögött van, ez egy vadonatúj nézőpontot adhat neked arról, hogy miért van problémájuk az embereknek a pénz megteremtésével és megtartásával.

  • Hogy van az, hogy mentális állapotod nagyban növelheti vagy csökkentheti azt a pénzmennyiséget, amelyet bármilyen típusú környezetben generálni tudsz.

  • Tanuld meg a ”stabil adatokat” vagy törvényeket, amelyek együtt járnak a siker elérésével akár művész, üzletember vagy menedzser vagy.

  • Találd ki, mik azok a mentális gátak, melyek bukáshoz vezetnek – hogyan tudod ezeket mindörökre törölni.

Ez és még sok minden mást is megtalálhatsz ezekben az anyagokban.
L. Ron Hubbard elmével és az élettel kapcsolatos felfedezései emberek millióinak segítettek az egész világon abban, hogy javítsák kapcsolataikat, sikeresebbek legyenek, elérjék céljaikat és olyan életet éljenek amelyet mindig is akartak.

Ezt te is elérheted, de ne higgy csak az én szavaimnak, fedezd fel saját magad!

A Pénz

CD, L. Ron Hubbard, pénzEz az elődás  egy teljesen új nézőpontot ad, amely eltávolítja a misztikumot egy olyan témáról ill. dologról, melytől mindenki függ és tart. Teljes megértést nyerhetsz arról, mit is jelent az hogy „pénzügyileg stabilnak és sikeresnek lenni”. Ez az az előadás amit számtalanszor meghallgathasz és ezzel elsajátíthatod a pénzcsinálás művészetét.

 


Az öt létállapot

CD, L. Ron HubbardMilyen lépéseket kell megtenned, hogy megóvd a cégedet vagy bármilyen tevékenységedet a mélyzuhanástól?
Használod a megérzéseidet vagy csak a szerencsében bízol?
Ebben az előadásban  öt különböző működő állapotot találhatsz, ami minden szituációra használható – ezek a lépések nem felcserélhetőek és követésükkel bármilyen állapot növelhető. Itt vanak tehát azok a specilis lépések, amellyel sikert érhetsz el teljesen mindegy hogy mivelfoglalkozol!

 

 Túlélés és pusztulás

CD, L. Ron Hubbard
Néhányan sikeresek és vannak olyanok, akik küzdenek azért hogy túléljenek. Tudod miért van ez?
Az igazság nagyon megdöbbentő lehet!
Ha egyszer szembenézel azzal, hogy mi is az, már soha nem leszel ugyanaz mint azelőtt és mindig a győztes oldalon bukkanhatsz fel.

 

 

 

 

 

 

 

A szervezési tábla és az élőség


CD, L. Ron HubbardA Szervezési tábla egy működő rendszer, amit minden munkára és üzletre alkalmazhatsz.
Ez a tábla körvonalazza a célt, és a célok összehangolását minden tag számára, aki csak dolgozik egy területen, ill.  saját maga kijavításának beépített rendszerét, azért, hogy megakadályozza a felmerülő  ellencélokat és más megállító tényezőt... stb.
Amikor keresztülviszed ezt az üzleti tevékenységeiden a termelőkésességed jelentősen növekedni fog!

 

  A hatékonyság növelése

CD, L. Ron HubbardAzok, akik kevesebb erőfeszítéssel többet érnek el, együttműködőbbek, képesebbek és – valójában – hatékonyabbak. De mit kell tenned ahhoz, hogy növeld a hatékonyságodat függetlenül attól, hogy mit teszel és hol élsz? Ennek semmi köze az „energia szintedhez” vagy a „koncentrációs képességedhez” vagy máshoz.
L. Ron Hubbard felfedi neked ebben az előadásban, hogy miként növelheted a hatékonyságodat.

 

 A munka problémái

könyv, L. Ron Hubbard, Munka problémáiHogyan lehetsz még sikeresebb és még hozzáértőbb, kevésbé fáradt a hétköznapokon?
Ez a könyv olyan működő alkalmazásokat tartalmaz, amivel megkönnyítheted a mindennapjaidat. Ezek használatával a munka megszűnik puszta robotolásnak, stressznek és kimerültségnek lenni és egy stabil termelékeny tevékenységgé válik, ami tele van célokkal és megelégedéssel.

 Bevezetés a Szcientológia Etikába

könyv, L. Ron Hubbard,A Bevezetés az Szcientológia Etikába olyan alapelveket tartalmaz amire a mindennapjaidban szüksé-gesek. Ez az alapvető Etika kézikönyv, és ennek a segítségével megfordítható minden romló állapotot.
Ebben a könyvben benne vannak azok az áttörések, amik elhozzák neked a megértést a helyes és helytelen, jó és rossz, túlélés és halál témájáról.

 

 

A részletekről érdeklődj a
70/434-7541-es telefonszámon!

 

 

©COPYRIGHT 2009. Sz.E. Pécs. Minden jog fenntartva. A Dianetika, a Szcientológia és az L. Ron Hubbard név védjegyek, melyek az RTC tulajdonában vannak, használatuk engedéllyel történik. A Szcientológia alkalmazott vallási filozófia.


7621, Pécs, Zrínyi u. 5. Tel.: 70/434-7541

Honlapkészítés